Pierogarnia w centrum Warszawy

każdy leśniczy pozielenieje z zazdrości po ich spróbowaniu

Zamawiając to danie, wielu klientów wypytuje o pochodzenie grzybów. Nie ma w tym nic dziwnego wszakże często słyszymy o zatruciach grzybami niewiadomego pochodzenia. Zgodnie z ideą szczerości z naszymi klientami ZAWSZE przyznajemy się naszym klientom, iż farsz to… pieczarki (smaczne i bezpieczne) z dużym udziałem najlepszego dostępnego w Polsce koncentratu grzybowego firmy Skwierawski składającego się w 60 % z borowika, 20 % maślaka i 20 % podgrzybka. użycie tych składników i dobranie ich proporcji, gwarantuje właściwy smak i jednocześnie całkowite bezpieczeństwo dania. Tak więc to chyba jedyne pierogi z grzybami, które można spożywać zupełnie spokojnie !


Brak komentarzy

Zachęcamy do pozostawiania swoich komentarzy, uwag. Jeśli danie Ci smakowało - koniecznie napisz o tym - dzięki!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *