Pierogarnia w centrum Warszawy

ser, ziemniaki, cebula - najbardziej tradycyjne pierogi jakie można sobie wyobrazić

Ziemniaki, ser i podsmażona cebulka to kombinacja prostych składników, potrafiących wywołać uczucie wilczego głodu u każdego. To kultowe niemal danie, niesłusznie w PRL-u sprowadzone do miana barowego, jest przez nas traktowane priorytetowo.
Ser jest prawdziwym serem z Mazowsza, ziemniaki są konkretnego gatunku, a cebula odmiany Wolskiej lub Rawskiej. Tylko stosowanie najlepszych składników jest w stanie zapewnić pożądany efekt, czyli pękate, delikatne i aromatyczne pierogi.
Danie w pełni wegetariańskie.


1 comment

admin napisał(a):

Dzisiaj jadłem dużą porcję. Była naprawdę bardzo duża – pomimo, że zjadam zazwyczaj potężne ilości to naprawdę się najadłem. I nie słodzę tylko naprawdę tak było:) – pomimo, iż jestem webmasterem tej strony.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *