Pierogarnia w centrum Warszawy

ser, ziemniaki, cebula, bekon w nowym cieście
pierogi ruskie z pieca

Ziemniaki, ser i podsmażona cebulka to kombinacja prostych składników, które uwielbiamy wszyscy. W tym wydaniu wzbogaciliśmy je o podsmażony boczek, by nadać pierogom z założenia wegetariańskim, delikatną nutę i zapach (!) bekonu oraz upiekliśmy w cieście drożdżowym w piecu. Równie smaczne jak intrygujące.


2 komentarze

pati napisał(a):

Witam Nigdy nie zaplacilabym za 5 szt tyle pieniedzy to jakas przesada czy one zawieraja dodatek zlota przeciez  jak sie piecze to raczej hurtowo a nie jednostkowo a koszta sie dzieli i dolicza marze ja za te kwote wykarmie kilku ludzi pierogami z pieca czy z czegokolwiek Moze pyszne ale za te cene sie nie dowiem

admin napisał(a):

Witam,

 

Nie, te pierogi nie zawierają dodatku złota.

Nie, tych pierogów nie piecze się hurtowo.

Nie, nie dzieli sie kosztów (to trudne słowo to „koszty”, a nie „koszta”) jednostkowo i nie dolicza marży. To jest restauracja, a nie sklep.

Tak, za tę kwotę, a nawet mniejszą można wykarmić kilka osób, tylko co z tego wynika ?

A właściwie czemu miał służyć ten komentarz ?

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *